Diskuze

Diskusní téma: Děti, partneři, výživné

Ivce

Datum: 06.12.2011 | Vložil: charm

je to jeho taktika, přiživuje se na tobě a ještě si za rohem mne ruce jak s Tebou vyjebal. Otevři oči děvče!!!!!!!

Ahoj Ivko a ostatní

Datum: 06.12.2011 | Vložil: Andrea

já jsem prožívala ještě před nějakým měsícem, skoro to stejné, co ty. Taky jsem se snažila jako bláze, trpěla jeho šílenou dceru, jeho despotický chování vůči mému synovi a vlastně i mě, tak jsem ho vlastně dotovala, ale nechtěla jsem si to připustit, pořád jsem ho omlouvala. Teprve teď vidím, že jsem byla ( promiň) asi úplně pomatená. On se se mnou za to všechno vlastně rozešel, což jsem měla udělat já . Teď jsem mu za ten rozchod vděčná, protože bych ztratila další roky, který si ještě můžu užít jinak. Zjistila jsem ( a to kupodivu) za krátkou dobu, že se nám bez něj žije mnohem líp. Když totiž zjistíš, co jsi do toho vzahu vložila všechno ty a ten druhý vlastně nic, tak ti hodně rychle odpadne od srdce. Opravdu jak tady holky píší, jsou pouze dvě možnosti, buď si doma dupneš nebo půjdeš od toho, jinak se pro tebe nezmění nic, spíš to bude ještě horší , protože se budeš víc a víc trápit. Já vím, že nepíšu moc optimisticky, ale ono to tak opravdu bohužel je.

Ahoj holky

Datum: 07.12.2011 | Vložil: Izmaila

vezmu to popořadě,oslava se nekonala,asi jsem dala hodně nahlas najevo,že mám všeho plný zuby a tak už si ani zamilovaný tatínek netroufnul mě víc provokovat. Milá Charm,ani nevíš jak blízko jsem tuhle synkovu návštěvu byla od počítání těch polštářových kuliček! Holky představte si,že tatínek drží u televize svého 15-ti letého synka za ruku!! Chtělo se mi zvracet,řvát a nebo ještě lépe je kopnout do prd... Jano,tobě držím palce,ať odvolací soud dopadne alespoň tak,aby jsi si nemusela hledat ještě jedno zaměstnání.
Ivko,když čtu tvoje příspěvky,tak se mi vybavují domácí příhody na téma přítel a jeho neodolatený syn,mnou zvaný Bubula I. U nás je teď také dusno kvůli rozmazlenému smrádkovi.Při každé výtce,kterou mám neustále poslouchám,že je to jeho syn,jeho krev,proč ho tak nesnáším,proč se nemůžu smířit s tím,že ho má rád. Dokonce jsem si poslechla,že jsem zlá,závidím mu jeho úžasného syna,žárlím na jejich vztah a je to pořád dokola. Nic mu nevysvětlím,uzavře se do mlčení a máme tichou domácnost,po týdnu se to srovná a za pár dní máme další hádku,další mlčení a další tichou domácnost.A téma je pořád jedno a to stejné. A už nevím jestli nejlepší metoda je na chlapa tlačit a pořád něco řešit. U nás to moc nefunguje.Spíš budu muset zapojit diplomaciii.

dovětek

poslední dvě návštěvy Bubulíka jsem začala na celou sobotu odcházet.Jsem doma pouze v pátek,kdy on přijíždí večer,v sobotu než se probudí už jsem pryč a vracím se opět večer a v neděli uvařím a on odjíždí. Musím říct,že partner byl překvapený,že jdu pryč,ale nic neřešil. Nejvíc mu asi vadí,že nemá v sobotu kdo Bubulovi uvařit,ale vyřeší to obědem v restauraci,Bubula je spokojený a tatínka to stojí o pětistovku víc! Budu muset přitvrdit a odjet už v pátek a vrátit se až v neděli večer. Ale kam budu pořád jezdit,to ví sám Pánbůh. To abych si vzala půjčku na hotel.

Pro Ivku

Datum: 07.12.2011 | Vložil: Jana

Opravdu jsou jen dvě možnosti - buď si dupnout, nebo se rozejít. Podle mě jsi jednoznačně ve výhodě, takže Tvůj přítel by měl jednat, jestli o Tebe nechce přijít nebo skončit na ulici. Bylo by smutné, kdyby se Tě držel jen kvůli bydlení a full servisu, který mu poskytuješ, ale jsem přesvědčená, že jsi v situaci, kdy toho nemáš mnoho co ztratit. Správně to napsala Andrea, která dlouho prožívala něco podobného, co máš doma Ty. Nakonec to dopadlo tak, že se její partner rozešel s ní, i když to měla udělat dávno ona sama. Nevím, co úplně konkrétního bych Ti poradila, na některého chlapa platí nátlak, na jiného diplomacie, jak píše Izmaila, ale možná že od každého trochu, ale rozhodně je každá akce, kterou se budeš snažit situaci řešit, dobrá. Nejhorší je podle mě nedělat nic a trpět. Já rozhodně nejsem žádná drsňačka, ale už jsem došla ve svých letech a po všech svých špatných zkušenostech k závěru, že buď bude vztah fungovat tak, jak chci, nebo raději žádný mít nebudu. A myslím, že ke stejnému poznání dospělo i mnoho jiných holek, co do této diskuse píší.

Pro Izmailu

Zajímalo by mě, jestli je Tvůj partner spokojený, že svou neústupností a nekritičností k synátorovi způsobil, že trávíte velkou část víkendu odděleně. Ostatně může si Bubuly aspoň pořádně užít. Já nevím, jestli jsou ti chlapi takoví tupouni, že jim nedochází, že si takhle zničí nebo vážně naruší vztah, se kterým mohli počítat do budoucna, protože chlapeček bude mít za chvíli svůj vlastní život, najde si holku a na otce si ani nevzpomene. Živě si představuju, jak pak bude tatínek jezdit navštěvovat Bubulu a jeho rodinku, aby si spolu sedli u televize a mohli si žmoulat palce :-)

Jani

přesně tohle jsem mu trochu jinými slovy a v klidu řekla minulý týden. On se mnou ve všem souhlasí,bude tvrdit,že děti jednou odejdou a partneři zůstávají. On asi nevidí sám na sobě a svém pokřiveném vztahu k synovi,že dělá přesný opak. Vůbec nechápe proč nedovedu pochopit,že kluk je tady málo a proto se mu věnuje,proto ho protěžuje. Klidně mi řekne,že si myslí,že kluk za dva roky už nebude jezdit,tak ať to vydržím,že chce aby na něj měl pěkné vzpomínky. Kdyby byla jenom malá šance,že za dva roky bude klid,tak se nechám na dva roky zmrazit. Ale dobře vím,že synáčka a jeho parazitické matinky se nikdy nezbavím. Peníze budou potřebovat pořád. A slovo hrdost jim nic neříká.

drahá Iz

Datum: 07.12.2011 | Vložil: charm

ano, nech se zmarazit a až se probudíš, nebude po Bubu ani památky, zatím si ve zmrzlém stavu srovnáš myšlenky a odpočineš si.
Argument chlapů, že si svého dítěte chce užít aby na něj měl pěkné vzpomínky, to je stará známá odrhovačka, ono by stačilo se k tomu klukovi chovat normálně, aby taky musel něco zmáknout kolem baráku a pomoct s běžným provozem a prostě se zapojit do rodiny. Já nevím co těm chlapům na tom vadí, aby ty děti trochu zapřáhli, teda kromě mého bývalého muže, který po našem synovi vyžaduje spolupráci a rozhodně ho nijak zvlášť nešetří. U mě by to syn měl ještě horší jak sám okomentovbal, že bych mu prý nedala chvíli pokoj a bylo by to samý přines, podej ,zajisti, udělej a to ho prosím pěkně miluju úplně nejvíc na světě a udělám pro něj prakticky cokoliv, ale zůstal mi zdravý rozum v hlavě.
Ten můj bývalý vychcánek, kterému jsem se starala o dva stále s námi bydlící kluky úplně nesnesl, aby ty chudáci děti dělaly cokoliv, ale cokoliv co by znamelo nějakou práci. Mě bylo řečeno, že já jsem tak strašně líná, že se mi nechce vůbec nic dělat a tak jsem se rozhodla, že za mě všechnu špinavou práci udělají jeho chudáci děti. a to on nemůže dopustit.
Nevysvětlila jsem mu nic, prtotože on zdravý rozum v hlavě nemá a neměl.
Inu, má novou hospodyni co jistě nadšeně a bez řečí vykonává ve slušivé zástěrce všechny domácí práce, běhá okolo už jednoho kluka a šťastně se přitom usmívá, když Macíčka smradlavý ponožky vytahuje z postele a z pod postele a z pod topení a ze skříně a určitě mu nadšeně krájí chleba a vaří kuřecí prsíčka.
Zatímco její syn žije u otce ( stejný scénář jaký byl tenkrát se mnou).
Tak ať si madam užije na mém uvolněném pracovním místě hosdpodyně.
Jak si to kdo udělá, takový to má.

Iz

Datum: 07.12.2011 | Vložil: charm

můžeš na víkendy jezdit ke mě. klidně od pátku do neděle, já Tě beru.
Na druhou stranu odcházet ze zoufalství ze svého domu, abys mohla dýcht to je zátěž.
Znám to taky jsem takhle odcházela, spíš utíkala a pak to bylo itýdnu, kdy jsem se vracela večer a raději jsem celé odpoledne někde courala, jen abych nemusela"domů"!
Asi to taky není to pravý řešení, poněvadž u mě to moc dobře nedopadlo.

Pro Izmailu

Tomu Tvému chlapovi nedochází, že kdyby se choval jen normálně a nelezl Bubulovi do zadku, kdyby se od něho nenechával ždímat a kdyby byl schopen se na něho občas podívat kritickým okem, tak by bylo všechno jakžtakž v pořádku, Ty bys to se zaťatými zuby nějak vydržela, však vize, že kluk přestane za nějaký ten rok jezdit sám od sebe je myslím reálná, a mohli jste si ty jeho dětské roky užívat společně. A určitě bys po letech našla v paměti pár světlých okamžiků, kdy vám třeba bylo fajn i ve třech. Jenže on k Bubulovi vzhlíží jako k nějaké modle a diví se, že nevzhlížíš s ním a že Ti připadá ubohé, jak k němu vzhlíží on, když v podstatě není k čemu vzhlížet. S takovým postojem docílil akorát toho, že jeho kluka nenávidíš, čemuž se vůbec nedivím a sdílím Tvoje pocity. Nástin jeho myšlení - tj. teď si chci kluka užít, a tak mu polezui do zadku, partnerka se zatím někam uklidí a vydrží to, až se mě kluk nabaží, písknu na ni, že může vylézt z nory, a začneme normálně žít - to je naprosto sobecký a zcestný přístup. Takhle to přece nemůže fungovat, to už se opravdu můžeš nechat zamrazit. On vychází z předpokladu, že teď si Tě odkloní na vedlejší kolej, aby mohl jeho stanicí profrčet mezinárodní rychlík, a až se rychlík přežene, přehodí výhybku, aby vláček z vedlejší koleje za překlonit do svého nádraží. Jenže není tak jisté, jestli tou dobou ten vláček tam ještě bude stát.
A to je patrně jeho největší problém, uvažuje jen o sobě a o Bubulovi.

Záznamy: 801 - 810 ze 883
<< 79 | 80 | 81 | 82 | 83 >>