Diskuze

Diskusní téma: Děti, partneři, výživné

nenavist

Datum: 16.12.2011 | Vložil: Inez

Tie saty mi lupil na 70 oslavu jeho mamy.Nakoniec aj na tu oslavu ma volala osobne jeho mama, lebo najmladsia dcera povedala,ze ak ja pojde,tak ona nie pretoze som ublizila jej mame(dodnes neviem ako) a to mala vtedy 17. Po roku sme sa rozhodli to spolu skusit byvat,ja mam syna 9a dcera 14r.otca v podstate nemali nikdy, je kamionista. Po 2mesiacoch sa obe jeho dcety zmenili na medik, jeho ex chodila po priatelovej rodine a viete si asi predstavit,ako ma ohovarala, este aj cudzi ludia sa ma pytali,hrozne.... Aby som nezabudla,nebola som dovodom rozvodu,dali sme sa dokopy mesiac pred rozvodom,ex odisla za frajerom a 2mesiace po rozvofe uz mala s nim kupeny dom. Asi som to mala uz vtedy ukoncit,lebo to co nasledovalo potom bol iny kaliber... Uz rok sa zmietam v niecom,do coho ma vsetci traja zatiahli a kedze som tu nebyvala, tak nikoho tu nepoznam a zase 1bod pre nich......

pro Inez

Datum: 16.12.2011 | Vložil: charm

jediná rada, ktrou pro Tebe mám je bič..a pryč. Pryč od toho všeho, od těch splašků a trápení. Nemáš to zapotřebí. Prostě to ukonči. Není jiná možnost. Nakonec se ale musíš rozhonout jen a jen Ty sama.

nenavist

V tom case sa jeho ex rozisla s frajerom... jeho deti tu boli skoro kazdy druhy den, stale sa len stazovali, no proste robili zo seba chudiatka. O tom, ze vzdy mali hlupe poznamky na moje deti, ci uz pri oslave, alebo priatela za kazdu blbost vytahovali z domu. Pritom on je dost casovo vytazeny a ja som rada, ze ho vidim aspon vecer po 7. Bola som veeeelmi hlupa v tom, ze som mu stale hovorila, aby ich zavolal, aby sme ich zobrali na vylet, na veceru, vybavila som jednej pracu..... no proste som sa snazila,aby vo mne nevideli nepriatela.... ale ony to len zneuzivali a vyuzivali vsetko proti nam...vsetko donasali svojej mame. Az vtedy som si uvedomila, ze tadialto cesta nevedie, ked mala jeho dcera promocie a v den D zavolala otcovi, ze ak ja pojdem, tak jej druha babka nepojde..... Isla som a bola tam aj babka, cuduj sa svete.
Potom nasledovala stuzkova jeho druhej dcery... Povedala som mu tel tolko, aj ked nie som jej mama... ale staram sa o teba... ked pridu vzdy maju navarene a na narodky som im vzdy dala aj ja, ze mam pravo tam byt tiez..... Jeho dcera povedala, ze ja si nezasluzim tam byt... a kedze ona ma tam nechce, tak nemoze ist ani jej otec, o 3 dni nato prisla k nam ako by sa nechumelilo a doniesla DVD a nezabudla pripomenut, ze ma narodeniny a chce znackove hodinky za 120EUR. Moj priatel skakal ako opicka a ja som sa tvarila neutralne a kedze sa tak rozhodol, ze jej to zaplati, tak som prispela 1/3, ale to bola asi posledna vec, co som urobila..... Neviem, ako dalej, ci vobec dalej... uz rok som stale navazkach. Budem rada za kazdy vas nazor a konkretnu radu. A potom ich mozete mat rady???????? Fuj, je mi az na ......

Dievcata

Necakajte, ze sa nieco zmeni, ak deti vyrastu a budu dospele, mozno to bude este horsie, pretoze uz budu vyskolene....... a z detstva to budu mat aj odpraxovane.
Drzim palce kazdej, ktora to vie v boji vyhrat, aj ked nikto v tomto boji nie je vitazom.

pro inez

Datum: 16.12.2011 | Vložil: charm

A na co ještě čekáš? pro tebe je ta situace neúnosná, alespoň v tom stavu v jakém se teď nacházíš. Jai vyčerpaná a zklamaná tím jak se věci mají a že vůbec nic nic není tak jak bys chtěla ty. Rozumím a chápu. Proto si najdi jinou cestu, takovou, která ti přináší radost, nemusíš tohle žít. Jen pokud sama chceš, ale v tom případě na to žádná rada není,ani návod jak to všechno změnit. Protože změnit tohle nejde, tak je nch, ať si žijí svůj vlastní život jaký jim vyhovuje a ty si žij také svůj život, tak aby ti přinášel radost a ne starosti. Tohle bude asi jen horší, ne proto, že to skutečně horší bude, ale proto, že ty to tak vnímáš.

Pro Inez

Datum: 16.12.2011 | Vložil: Jana

Vítám Tě v naší diskusi a hned na začátku Ti chci napsat, že Ti naprosto rozumím a je mi Tě líto. Řešení jsou v podstatě dvě - buď vztah ukončit, jak píše Charm, nebo zkusit bojovat. Já bych nejdřív zkusila bojovat, ukončit to nakonec můžeš kdykoli, to je vždy poslední možnost.
Podle mě jsi zatím stále ještě bohužel ve fázi, že se takzvaně "snažíš". A čím víc se snažíš, tím víc se ty dvě intrikánky za přispění své matky snaží Tě odklonit od jejich otce. Je to o to horší, že jsou to holky, navíc velké, takže společně s matkou proti Tobě stojí silná sestava. Podle toho, co píšeš, se chovají jako naprosté hyeny a sobecké mrchy, není divu, že je nemáš ráda. Takové stvůry by nemohl mít rád nikdo, za to si nemusíš připadat divně.
Ale teď k Tobě. Je nejvyšší čas, abys přešla do protiútoku. Nemohu Ti samozřejmě radit, co máš dělat, ale já na Tvém místě bych striktně utnula kontakty. Na jejich rodinné oslavy bych prostě nechodila, protože bych tam jednoduše jít nechtěla. Ony vidí, že o to stojíš, proto se Tě snaží ranit na citlivém místě. Zkus to úplně otočit. Dej jim najevo, že vlastně vůbec nestojíš o to být s nimi na promoci, na plese apod. Uvidíš, jestli to začne vadit Tvému partnerovi, že bude chodit všude sám. Nedávej jim žádné dárky a nepřispívej jim penězi. Taky proč bys to měla dělat? Dárky dáváme lidem, které máme rádi, ne? Izoluj se od nich a nepouštěj si je do svého soukromí. Partnera nechej, ať se s nimi stýká mimo váš domov. A zkus si vytipovat situace, kdy by se intrikánky mohly snažit vytáhnout otce z domu (např. jejich narozeniny, svátky apod.), a na ten termín naplánuj něco jiného. Nebo si zkus zahrát na nemocnou či neschopnou a tvař se, že zrovna v tu chvíli potřebuješ partnerovu pomoc. Nedá se nic dělat, máš proti sobě dvě, resp. tři intrikánky, takže Ti nezbyde nic jiného než začít intrikovat taky zcela podle zásady, že "v lásce a válce je vše dovoleno".
Dávám Ti za pravdu v tom, že ani až dětičky vyrostou, není jisté, že od nich budeme mít pokoj. Z mých příspěvků asi víš, že u nás to dopadlo tak, že k nám partnerova holka už naštěstí nechodí, takže by se dalo říct, že mám klídek a vše vyřešené, ale nejsem velký optimista. Bojím se, že až holka jednou vyroste, bude mazanější a dojde jí, že když se s otcem nestýká, připravuje se o cenný zdroj financí. Pak se může lehce stát, že se otci začne připomínat, tatínek zjihne návratem ztracené dcery...A dál už nechci ani domýšlet, jen vím jistě, že já už se s ní nikdy stýkat nechci.
Držím Ti palce a napiš, jak se to dál vyvíjí, případně jestli jsi podnikla nějaké odvetné akce. A nešetři je!

Pre charm

Datum: 19.12.2011 | Vložil: Inez

Ahoj, mas uuuuplnu pravdu. B... a pryč..... Tak nad tymto uz rozmyslam 1 a pol roka. No moj problem je asi v tom, ze nie som typ zeny zakeracky a ludom nevracia to, co od nich dostanem, uz moj prvy chalan mi povedal, ze som az prilis dobra... Ja proste neviem byt taka svinka domaca. Dakujem. Charm, odist, to je to najjednoduchsie. Mam uz skoro 40 a viem, ze tym to pre mna nevyriesim, ked tak podporim 3 netvorky v tom, aby to robili dalej.

Pre Janku

Datum: 19.12.2011 | Vložil: Inez

Dakujem za privitanie, ako som uz pisala Charm, nechcem sa zbavit problemov, pre mna je to vyzva, nie ich zmenit, ale hlavne zmenit mna. Moj ex bol slaboch a len ma vyuzival, tento ma az tak :-) nezneuziva a snazi sa mi aj pomahat, co som predtym voobec nepoznala, celu rodinu som drzala po kazdej stranke sama. Teraz sa mi to vratilo v podobe jeho dcer, proste som prisla na to, ze v zivote ma budu prenasledovat tie iste problemy, pokial sa nenaucim zvladnut ich vo svoj prospech. Nemyslim vyuzivat niekoho, len sa nenechat zatiahnut do cudzich hier a zit zivot podla toho ako to mne vyhovuje, ako ste uz pisali predtym dievcata. Janka dakujem, za rady, chcem jednu z nich praktizovat teraz pred vianociami, je to dost hekticky cas a preto. Jeho starsia dcera isla do Talianka, nebozka :-) je v rakusku a najmladsia 20 rocna ostala doma sama, tak ju ten moj pozval na vianoce, samozrejme, ze sa ma neopytal. Pride k nam ale az po veceri. Aspon nieco.Tak som sa rozhodla, ze po veceri si rychlo s detmi pozrieme darceky a ked pride, uz budem s detmi u mojej mamy, len aby nebolo skaredo, byva odo mna 30 km. Dnes mu to poviem, on nech si uzivka dcerku :-) este raz dakujem. Napisem, ako zareagoval, ak vas to zaujima.

pro IN

Datum: 19.12.2011 | Vložil: charm

Ahoj, prostě někdy se musíš rozhodnout, neznamená to, že je ti 40, tak to je poslední chlap ve tvém životě. Nebo možná jo, ale to se rozhodni ty sama. Já jen vím, že někdy to je prostě neúnosný a tak jak to je to dál nejde, když si tě chlap neváží a chová se k tobě blbě, do toho spadá ai to, že se tě nezastane před dětma a před matkou a nedokáže si udělat pořádek, tak opravdu nevím co tam chceš dokázat za zázraky. Otevři oči a rozhlédni se kolem sebe a vnímej realitu, ne pozlátko.
Mě je stejně jako tobě a odejít od někoho, kdo tě nemiluje a neváží si tě je to nejlepší co můžeš udělat.
Mě se taky občas po bývalžým ještě stýská a je m i to všechno líto, ale objektivně vzato se mi po rozchodu život neuvěřitelně zlepšil, třeba ty krásný rána bez cizích dětí a večery bez cizích dětí a vůbec dny bez cizích dětí a nemusím pořád jen vařit a uklízet a rozčilovat se s něčím co vlastně nemá smysl. Takže asi tak.

Nebo ještě zkus ten boj jak říká Jana, je to taky dobrá taktika, ale já e obávám, žýe na takový boj nebudeš mít ani sílu, ani nervy, ani chuť. Že psychický stav v jakém se nacházíš ti bojovat prostě neumožní.

džím ti palce..zkus to

Pro In

Datum: 19.12.2011 | Vložil: charm

bojuj a uvidíš co se změní, myslímn, že nasadit taktiku útěku a vyklízení těžce vydobytých pozic je akorát tak začátek konce, tohle jsem také zažila a opravdu to vede jen k psychické vyčerpanosti.
Jediné co můžeš udělat je dát najevo svou sílu a odhodlání a být prostě nad věcí.
utíkat....nene

Záznamy: 821 - 830 ze 883
<< 81 | 82 | 83 | 84 | 85 >>