Diskuze

Diskusní téma: Děti, partneři, výživné

Jano

Datum: 09.02.2011 | Vložil: Veselka

Bohužel, je to přesně tak jak píšeš.

Re:jak teda na to?

Datum: 09.02.2011 | Vložil: Ema

Jak to tak postupně čtu, tak mám pocit, že nejlepší řešení je "nezačínat si nic s chlapem co má nezletilé děti..i kdyby tě na kolenách prosil" Nezamilovat se,nevázat se a když, tak trvat na úplném odstřihnutí od dětí....pokud chce mít partnerka chlapa pro sebe a žít relativně "normální "život , i když s povinností platit alimenty....k soudu si brát ostříleného advokáta cholerika,diktafon a panenku woodu :-).Vzhledem k tomu , že nic z toho zatím neplatí,tak jsem se rozhodla, že se budu snažit, aby platilo.....ale co je jasné, už nemůžu a ani nechci platit potřeby dětí ze svého...nastoupí tužka,kalkulačka a výpočet všech rodinných výdajů a pak se uvidí....co bude pro můj život lepší, vzhledem k tomu, že už mám svoje děti odrostlé,tak mám na výběr,ale i partner má na výběr, nechci o něj přijít,ale chci si zachovat zdravý rozum a svoji finanční svobodu :-).

Emo

Tak to je, ale ono jde ještě o jinou věc. Nebožkám totiž právě to, že to stále jsme schopné nějak ustát, parádně leží v žaludku.
Člověk v zájmu zachování vlastní důstojnosti prostě bohužel musí použít taková opatření.
Ber to jednoduše, nebožka vám vůbec nic nedaruje, právě naopak a tak jde jen o obranu.
Bez akce by nebyla reakce.

dík

Datum: 09.02.2011 | Vložil: Andrea

Ony ty děti by se daly dát do latě, kdyby to na ostatních stranách trochu normálně fungovalo. Jano a Veselko, jak popisujete vaše zkušenosti u soudu, tak to vidím skoro beznadějné. Něco shnilého je v království Českém.

Andreo příspěvek jsem zeditovala - díky nebylo na místě;).

potřebuji vysvětlení

Datum: 09.02.2011 | Vložil: Izmaila

Holky,proč když je diskuze na straně 10 a já odpovím Andreii na příspěvek ze strany 8,ale nedávám odpověď RE:... - dám nový název,proč se nejnovější příspěvek zařadí na stranu 8 a ne 10. Dělám něco špatně?

Vysvětlení

Teď odpovídám přímo tlačítkem odpovědět a i když jsem změnila název, stále je to bráno jako přímá odpověď, ju.

Zkoušela jsem změnit nastavení, ale je to dáno systémově.
Můžu změnit pořadí příspěvků (pokud se použije tlačítko odpovědět, nemá to na změnu vliv).
Můžu změnit počet příspěvků na stránce a vnoření příspěvků.

Vnoření teď nastavím a chvilku nechám, ať posoudíte sami, jestli vám to bude vyhovat víc..

výživné

Datum: 09.02.2011 | Vložil: Andrea

Izmaielo,taky tomu nějak nerozumím.

Izmailo

Teď nejsem úplně v obraze, ale snad jsem to pochopila správně....
Pokud klikneš na odpovědět, i když změníš titulek, odpověď se připíše za příspěvek na který reaguješ, tzn. například na stranu 8.
Když svůj příspěvek napíšeš samostatně přímo do Nového příspěvku, napíše se na konec.

Re: Izmailo

Datum: 09.02.2011 | Vložil: Izmaila

Veselko,když píši do přidat nový příspěvek,tak se to už 3x neodeslalo,proto jsem volila variantu,že odpovídám na daný příspěvek a dávám jiný název,ale ono se to ukládá na stánku příspěvku na který odpovídáš.

Izmailo

Chápu, já občas dávám odpovědět, když jsem na konečné stránce, jinak používám převážně přidat nový příspěvek.
Mrzí mě, že se Ti to neodeslalo. Já zatím takový problém neměla.
Jediné, co mě napadá, i když nevím o tom, ale...jestli to nemůže mít souvislost s tím, že jsem v té chvíli publikovala stránky.

Záznamy: 91 - 100 ze 883
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>

Přidat nový příspěvek